HET MAKEN VAN KEUZES IS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST

Met de assessments van Van de Laar HRM Support

Voor een snel en duidelijk profiel van de competenties en vaardigheden, maar ook persoonlijkheid en ontwikkelbaarheid van kandidaten voor het invullen van een vacature. 


Voor een duidelijk en objectief beeld van de ontwikkelbaarheid en ambities van medewerkers. Hierdoor kunnen werkgevers strategische keuzes maken in hun HRM beleid.


​Bezig met herstructureren van teams of  een reorganisatie? De assessments zorgen voor objectieve profielen van de teamleden, waarmee het management gefundeerde keuzes kan maken.HET AANNEMEN VAN DE JUISTE PERSOON IS MEESTAL
EEN COMBINATIE VAN KARAKTER, KENNIS EN GEVOEL

VERGROOT DE KANS OP SUCCESVOLLE KEUZES
MET DE ASSESSMENTS VAN VAN DE LAAR HRM SUPPORT

VRAAG DIRECT PER MAIL INFORMATIE AAN

Van de Laar HRM Support is als HRM partner flexibel, meedenkend en professioneel met kennis van zaken. 

Consyst - Rob Mandigers

Voor INFOLIO is een dikke ++ gehaald uit het gehele proces, we hebben nu de key medewerker die we zochten en deze werkt ook nog eens aan zijn ontwikkeling !

Infolio - Marco Timmermans

De advisering gaat verder dan alleen de assessment analyse, ze zijn een volwaardig allround adviseur op HR, waardoor wij een optimaal organisatieadvies kunnen geven!

Peter Hulsen - Nieuwenhof & Hulsen 

Milla van de Laar

Van de Laar HRM Support

Onze visie op Human Resource Management:

Werkgevers maken gebruik van  cijfers en andere management informatie  om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Echter als het gaat om het belangrijkste en meest waardevolle kapitaal van organisaties, het Personeel, worden veelal besluiten genomen op basis van  subjectieve gegevens zoals persoonlijke voorkeuren, meningen, ideeën en/of bepaalde  ervaringen.
Onze kracht is om ondernemers te helpen bij belangrijke en  soms zelf cruciale momenten bij het maken van de juiste keuzes op personeelsgebied. Het gefundeerd kunnen communiceren van een keuze is van grote invloed op de mate van acceptatie bij de betrokken werknemer(s).
Wij adviseren organisaties bij vraagstukken op het gebied van Selectie, Potentieel Beoordeling en Organisatie Ontwikkeling op basis van objectieve assessment gegevens gecombineerd  met onze brede kennis en ervaring op HR gebied.  Juist deze combinatie maakt ons een volwaardige partner voor onze opdrachtgevers.

Kortom: “Uw personeelspartner met gefundeerd en objectief advies !!!”


Laatste nieuws berichten:


Competenties zeggen niets zonder inzicht in drijfveren

Door: Milla van de Laar - HRM Support op 05-10-2016 om 8:08
Jarenlang was ‘competentie’ het toverwoord in selectietrajecten. ‘Weet wat de competenties van een kandidaat zijn en je weet wat je in huis haalt’. Maar is dit ook daadwerkelijk zo? Kun je alleen op basis van competenties voorspellen hoe succesvol iemand in een functie zal zi...
Lees meer »»»

Hoe krijg je een gedemotiveerde medewerker weer enthousiast?

Door: Milla van de Laar - HRM Support op 01-06-2016 om 7:07
Elke manager krijgt er vroeg of laat mee te maken; ‘de gedemotiveerde medewerker’.  De medewerker komt te laat, ontloopt leidinggevende en collega’s, zijn of haar gezicht staat op half zeven en de productiviteit daalt.  Frustratie of onvrede kent vele oorzaken en kan...
Lees meer »»»

Wat als twee medewerkers in je team niet goed samenwerken ?

Door: Milla van de Laar - HRM Support op 29-03-2016 om 11:11
Als mensen samenwerken heb je te maken met verschillende karakters. Soms botsen die karakters dusdanig dat er conflicten ontstaan. Hoe los je dit op? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet alleen beter gaan samenwerken, maar ook beseffen dat ze elkaar nodig hebben? Stel, je hebt in je team twee co...
Lees meer »»»